In het blog vragen met betrekking tot vaccinatie bij honden heb jij je vraag kunnen stellen die ik zou meenemen in een nieuw interview met een dierenarts. De dierenarts die ik heb geïnterviewd is Brenda Ooms uit Den Haag. De vragen heb ik opgesplitst in twee delen namelijk: deel 1 vaccinatie / inenten bij honden en deel 2 titerbepaling bij honden.

Het vraagstuk over vaccinatie ofwel inenten wordt steeds groter. Moet je jouw hond of kat jaarlijks inenten of laten vaccineren bij de dierenarts?

Jaarlijks vaccineren of mogelijke alternatieven?

Op meerdere fora lopen de meningen sterk uiteen: Jaarlijks vaccineren, één keer in de drie jaar enten of de vaccinatie in het geheel overslaan is wat je leest. Je zal jezelf ongetwijfeld hebben afgevraagd wat de voor- en nadelen, en de mogelijke gevolgen kunnen zijn van het wel of niet vaccineren van onze honden en katten.

Daarom heb ik de vragen die jullie op het blog hebben gesteld in het interview verwerkt.

Laat hieronder jouw reactie achter op het blog met jouw ervaringen: waar tegen laat jij jouw hond vaccineren? Deel dit artikel zo veel mogelijk met andere hondenliefhebbers zodat er meer duidelijk komt over vaccineren bij honden.