Word LID en ontvang deze bonussen:

  • Krijg toegang tot de "Vaccinatie Video Cursus + 3x BONUS" ter waarde van € 125,- er gratis bij en zorg dat je antwoord krijgt op de meeste gestelde vragen bij vaccineren met 20+ video's;
  • Online training (73 minuten) met Tannetje Koning: Op Welke Manier Kun Je Jouw Hond Het Beste Vaccineren Q&A (herhaling);
  • Krijg toegang tot de besloten honden community en stel al jouw vragen aan experts;
  • Exclusieve ledenkortingen t.w.v. > € 100,-;
  • 1e maand proberen, voor maar € 1,-

Van € 15,- -->> Voor € 8,50 p/m 

Ja, ik word LID

Steun Dierbewust en profiteer van je voordelen als lid.

Wat houdt het lidmaatschap in?

Handige, gezellige en inspirerende 'besloten' hondencommunity voor hondenliefhebbers.

Ontmoet, inspireer en krijg direct antwoord en hulp bij al je vragen en problemen waar je dagelijks of wekelijks tegen aan loopt met je hond.

ONTMOETINGSPLAATS

Krijg onbeperkt toegang tot het afspelen van de herhalingen van alle georganiseerde webinars met experts en speciliasten op hun vakgebied m.b.t. honden.

Dit zorgt voor een verbeterde communicatie tussen jou en je hond. 

 

WEBINARS (HERHALINGEN)

Krijg direct toegang tot de nieuwste en enige "Online Vaccinatie Video Courset.w.v. € 125,- en kom erachter op welke manier jij je hond het beste kunt vaccineren. Dit kan een hoop ellende & onzekerheid besparen, doordat je stap-voor-stap leert wat je wel en niet moet doen.

E-LEARNING

Bekijk op ieder gewenst ogenblik belangrijke en informatieve video's terug die netjes geranschikt voor je klaar staan. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en blijf je op de hoogte over onderwerpen die belangrijk zijn voor een bewust hondenleven.

BIOSCOOP

Krijg toegang tot de nieuwste online courses en e-Books die we regelmatig zullen aanvullen.

Als je leergierig bent - leer je hierdoor - snel en gemakkelijk bij op het moment dat het jou uitkomt en over het onderwerp dat jou interesseert.

WEBINARS

Wij proberen de beste deals en exclusieve kortinge voor onze leden te scoren. Denk aan kortingen op onder andere onze webshop zoals hondenvoeding, producten, eigen cursussen en meer.

 

EXCLUSIEVE KORTINGEN

Niet Goed, Geld terug!

Je mag altijd binnen 14 dagen je aanmelding annuleren door een simpel e-mailtje te sturen naar info@dierbewust.nl. We storten dan je € 1,00 weer netjes terug. Daarnaast mag je sowieso elke maand weer opzeggen, dus je loopt geen risico!

Ja, ik word LID

 Steun Dierbewust en profiteer van jouw voordelen! 

Ervaringen van Dierbewustleden

De video cursus heeft mijn inzicht op vaccineren aardig veranderd en ik heb een andere dierenarts opgezocht. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn 5 jarige boxer minder hoef te vaccineren dan wat ik voorheen deed. Dat zorgt toch voor een beter gevoel!

- Roxanne

"Het rucksichtlose inenten, zonder rekening te houden met reacties en bijwerkingen en daardoor volpompen met medicatie, heeft mijn hond 4 jaar van zijn leven gekost. Door alternatieve wegen te bewandelen is hij nu grotendeels klachtenvrij, alleen in ruitijd en met vlooien heeft hij nog klachten. Maar in veel mindere mate."

- Nyncke

Ik geef in mijn vrije tijd o.a. individuele begeleiding voor honden die sociaal onwenselijk gedrag vertonen. En ik ben continu op zoek naar (nieuwe) informatie en inzichten maar neem niets zomaar voor waar aan. 
En natuurlijk hoop ik via deze community mijn kennis nog verder te verdiepen.

- Hanneke

Je bent nooit te oud om te leren dus vandaar dat ik lid geworden ben. Hoop nog veel informatie op te kunnen doen voor mijn twee honden. In ieder geval fijn dat alles voor me gerangschikt staat zodat ik niet meer langer hoef te zoeken naar informatie. 

- Annelies

Wij hebben vijf honden (2 Hollandse/Mechelse Herders, 2 Vizsla’s en een kruising van beiden). De herders en Vizsla’s hebben allemaal de eerste enting bij de fokker gehad en onze eerste hond (Herder) heeft de tweede enting bij ons gekregen.
Ze werd hier niet heel ziek van, maar haar mooie rechtopstaande oren gingen ‘ineens’ weer hangen, ze was dagenlang sloom en had weinig eetlust. Dit was voor mij een reden me te verdiepen in entingen, vooral  in de samenstelling en de stoffen die zijn toegevoegd om een vaccin houdbaar te maken (dit laatste zie ik als ‘groot’ probleem)."

- Ilse

Ik heb altijd al mijn twijfels gehad over de noodzaak van vaccineren.
Binnenkort krijg ik een pup uit een nest wat onder controle van een dierenarts die niet op de reguliere tijden wordt geënt.
Toch een reden om me er meer in te verdiepen.

Ook de reactie van mijn eigen hond op entingen (slomer) vind ik niet prettig, dus ik ben benieuwd wat de cursus biedt."

- Marian

Ik heb al heel veel gehad aan de informatie van Dierbewust en ik ben ook heel enthousiast over deze community! Bedankt daarvoor!

- Ilona 

Ik vind de community super, lopen meerdere mensen rond met hun eigen expertise op hondengebied. Daardoor heb ik het gevoel dat ik betere keuzes kan maken met mijn jonge goldenretriever pup. Ik heb me ook aangemeld voor het volgende webinar :) Ga zo door!

- Maurice

Meer reden om lid te worden:

Ik ben lid geworden van de community om zoveel mogelijk van alles en iedereen hier te leren om nog beter voor mijn hond te kunnen zorgen. Ik heb een Engelse Staffordteefje van 2 jaar en 3 maanden oud, sinds 29 december 2015 en ik loop best wel tegen wat probleempjes aan met haar in de omgang met andere honden. 

- Anita

Mijn dierenarts verzuchtte ooit ruim twintig jaar geleden dat mijn twee samojeden zo anders en veel sterker op toegediende middelen reageerden dan de gemiddelde hond bij haar in de praktijk. Het maakte mij ervan bewust dat het zaak was om voorzichtig te zijn met wat ze toegediend kregen en de ervaring in de loop der jaren leerde meerdere malen dat dat flink uit de klauw kon lopen. Met name een rabies-enting bij een oude hond met een kwetsbaar immuunsysteem drukte mij met mijn neus op het feit dat een enting een hoop ellende kan aanrichten. Maurice zijn inspanningen met Dierbewust juich ik van harte toe en via mijn lidmaatschap van deze community wil ik dit initiatief graag ondersteunen.

- Sarah

Niet Goed, Geld terug!

Je mag altijd binnen 14 dagen je aanmelding annuleren door een simpel e-mailtje te sturen naar info@dierbewust.nl. We storten dan je € 1,00 weer netjes terug. Daarnaast mag je sowieso elke maand weer opzeggen, dus je loopt geen risico!

Steun Dierbewust en profiteer van jouw voordelen!

Veel gestelde vragen

Wat kost het lidmaatschap na de 1e maand en kan ik makkelijk opzeggen?


Het lidmaatschap kost de 1e maand € 1,00 maand waarbij je gezellig mag rondkijken, daarna € 8,50 per maand. Voor die € 1,00 (1e maand) krijg je onbeperkt toegang tot veel interessante informatie. Je kunt elke maand je lidmaatschap stopzetten en je zit nergens aan vast. Dus als je hiermee slechte ervaringen hebt omdat het niet opzegbaar is. Ik wil dat je zoveel mogelijk waarde haalt uit de bestaande producten die ik voor je klaar heb gezet. Vind je het niks? Geen probleem, je stuurt een e-mail en ik cancel diezelfde dag nog je lidmaatschap, i promise. 

Wat is een besloten Mastermind groep?


Een Mastermind groep is een besloten groep van hondenliefhebbers. In de ledenomgeving kun je mensen helpen en inspireren. Er worden nieuwe berichten geplaatst, foto's gedeeld, belangrijke onderwerpen besproken en vragen gesteld.

Waarom is het lidmaatschap met toegang tot de Dierbewust comminuty nog leuker en beter dan huidige Facebookgroepen die er bestaan?


Naast dat je lid wordt van de Dierbewust besloten community wordt je geholpen met al je vragen en krijg je exclusieve kortingen waardoor je je lidmaatschap kunt terugverdienen. Daarnaast zijn wij van mening dat je veel kunt leren van de online besloten omgeving met veel goede informatie die je op elk gewenst moment kunt terugkijken. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat je als Dierbewust lid veel toegevoegde waarde krijgt voor je lidmaatschap.

Ik snap nog niet echt wat zo'n lidmaatschap inhoudt en dus ook niet of ik er wat uit haal?

De online community heb ik opgezet omdat ik o.a. steeds meer gefrustreerd raak door de oneindig veel advertenties van Facebook en dat ik belangrijke onderwerpen niet snel kan terugvinden. Alle informatie kun je nu gemakkelijk terugvinden en kijken op het moment dat het jou uitkomt. Er zal steeds meer waarde aan de community worden toegevoegd. Delen is vermenigvuldigen, dit geldt ook voor onze community van hondenliefhebbers.