Deze Moeder Laat Haar Babyhert Achter, Maar Kijk Wat De Cameraman Vervolgens Doet. Hartverwarmend!

Het begon allemaal op een mooie zonnige morgen, toen Darius een YouTube gebruiker zag hoe twee kleine herten op de wereld werden gezet midden in zijn tuin. Het was het begin van een mooi ontroerend verhaal met een ‘happy end’

babyhert bij de dierenarts

Darius zag dat een van de babyhertjes mank liep, waardoor ze het moederhert niet kon bijhouden. Het babyhertje werd vervolgens alleen achtergelaten door haar moeder en broertje. Darius wist dat het babyhertje het niet op eigen kracht zou redden en besloot als echte dierenliefhebber het kleine hertje naar de dierenarts te brengen zodat ze gespalkt kon worden.

Wat er vervolgens gebeurde is echt hartverwarmend en emotioneel om te zien; Darius besloot het hertje tijdelijk te adopteren. De video die hij maakte werd al snel een paar miljoen keer bekeken.

Ik had nooit gedacht dat mijn video zo populair zou worden. Ik ben geen voorstander van het houden van een wild dier als huisdier, maar dit was een uitzonderlijke situatie. – vertelt Darius.

Bekijk de onderstaande video wat Darius doet om het hertje te herenigen met het moederhert. Zal de moeder haar baby nog accepteren? Je krijgt het hieronder te zien. Vergeet dit ontroerende filmpje niet te delen met alle dierenliefhebbers op Facebook!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *