Wat is de Dierbewust podcast?

Ben jij vaak onderweg en wil je graag de beste informatie met betrekking tot honden makkelijk tot je nemen? Met de Dierbewust podcast blijf je eenvoudig op de hoogte door onderweg in de auto of met de hond deze podcast op te zetten.

De Dierbewust podcast zijn gratis te beluisteren, online afleveringen voor hondenliefhebbers die alles willen weten over honden. We gaan in gesprek met specialisten en experts die ons voorzien van de beste tips en tricks op hondengebied zodat je een onvoorwaardelijke band met je hond opbouwt.

De Dierbewust podcast is te beluisteren op iTunes, Soundcloud en Stitcher en is eenvoudig via de computer, tablet of smartphone af te spelen.

Voor de luisteraar is de Dierbewust podcast een ideale manier om gratis kennis te maken met allerlei interessante informatie over alles wat met een Dierbewust hondenleven te maken heeft.

 

Hoe kan ik de Dierbewust podcast beluisteren op mijn iPhone, iPad of computer?

Beluister de podcast via je computer:
Beluister op iTunes : Dierbewust Podcast iTunes
Beluister op SoundCloud: Dierbewust Podcast SoundCloud

Beluister de podcast via je telefoon:
Bekijk hier de instructies: iPhone (iOS), Android en Windows Phone

Beluister de podcast via Stitcher: Dierbewust Podcast Stitcher
Met Stitcher kun je zowel op computer als tablet en smartphone naar mijn podcast luisteren. Hier vind je de instructies voor het instellen van Stitcher op je smartphone.