Ontdek nu het geheim van de smid en deel deze video met je hele netwerk, zodat we de gezondheid van honden en katten voorgoed kunnen verbeteren!

Hierbij ook de link naar het interview over vaccineren met dierenarts Tannetje Koning.

In dit interview hebben we het genoegen om te spreken met dierenarts Tannetje Koning over honden en kattenvoeding. Je hoort haar praktijkervaringen en verhalen over natuurlijk vers vlees voeding ten opzichte van hondenbrokken met de resultaten.

Tannetje Koning vertelt wat de nadelen zijn van hondenbrokken en kattenbrokken. Ze legt duidelijk uit wat er in hondenbrokken zit vermalen en dat dit ontstekingen tot zelfs kanker op de lange termijn kan veroorzaken.

Schokkend is om te zien dat 70% van alle honden en katten die als laatste redmiddel bij haar terecht komen met chronische klachten zoals huidproblemen, allergieën, darm- en maagklachten geheel opknappen. Het zijn honden die vaak al jaren kampen met ernstige problemen en waarbij hun eigen dierenarts weinig tot geen positieve resultaten behalen.

Het geheim, met de methode hoe Tannetje dit resultaat al jarenlang boekt, wordt ontmaskerd in onderstaande video 😉

Tannetje Koning heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van hondenvoeding en is inmiddels een bekend fenomeen op het gebied van vers vlees. Ze heeft ook een boek geschreven genaamd: Voer voor carnivoren.

Tannetje doet ook aan homeopathie, acupunctuur, Chinese kruiden en nog veel meer andere zaken om honden en katten met problemen weer op de been te krijgen.