Een Man Ontdekt Een Walvis En Wanneer hij Dichterbij Komt, Komt Hij Tot Een Schokkende Ontdekking.

Deze amateurduiker en zijn familie waren rustig op zee aan het varen, toen ze op een walvis stuitte die geen teken van leven meer gaf. Het lijkt alsof het dier levenloos in het water drijft. De mensen op de boot dachten eerst dat het dier dood was, maar dit blijkt uiteindelijk toch niet zo te zijn.

walvis en amateurduiker dierbewust

Dan spuit ze met veel kracht water uit haar blaasgat. Michael Fishbach besluit te water te gaan om te ontdekken wat er met de walvis aan de hand is. Dan ziet hij dat ze geheel vastzit in een vissersnet.

Michael komt aan boord en probeert haar los te snijden met behulp van een klein mes. Na ongeveer een uur lukt het de mensen op de boot om de walvis te bevrijden. Ze trekken wat over is van het net aan boord en zien de walvis hun uit dankbaarheid een prachtige show geven van haar hernieuwde vrijheid.

Een uur lang genieten ze van van het feit dat ze weer vrij is. De walvis springt zeker 40 keer, duikt en slaat haar staart op het water. Dit is werkelijk een van de mooiste dierenvideo’s die we in lange tijd gezien hebben, een echte must see!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *