Hoe vaak en wanneer je jouw hond het beste vers vlees kunt geven, leg ik uit in onderstaande video. Bekijk de video en geef een reactie in onderstaand veld wat jij prettig vindt?

4 antwoorden
 1. Monique
  Monique zegt:

  Mijn hond is nog pup en krijgt 4x , maar wat als hij volwassen is en krijgt 1x per dag , wat geef of kun je hem dan het beste tussen door geven voor beloning of gewoon extras zoal wij n koekje nemen? Ps hij krijgt nu Versvlees van farmfood, pens en hart.

  Beantwoorden
  • Maurice (Dierbewust)
   Maurice (Dierbewust) zegt:

   Beste Monique, je kunt je hond tussentijds een beloning geven. Maar ik voer mijn hond persoonlijk 1x per dag en geef geen tussendoortjes. Bij je pup kun je in de toekomst rustig gaan afbouwen van 4x naar bijvoorbeeld 1x. Maar als je er een prettiger gevoel hebt bij 2x per dag, kun je dat ook aanhouden. Succes.

 2. Hieke
  Hieke zegt:

  Leuke video! Ik probeer me te verdiepen in wat het beste is voor mijn kleine schatje. Zijn nu overgestapt op tinlo en dat bevalt goed.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *