Hond Redt Een BabyDolfijn Door Oplettendheid!

Honden staan bekend om hun ontzettende loyaliteit. Vaak zijn ze niet alleen heel loyaal naar mensen toe, maar ook naar andere dieren en soortgenoten. De onderstaande video bewijst maar weer eens hoe liefdevol, oplettend en zorgzaam honden kunnen zijn!

Op een dag was Rich Wilcock met zijn hond Leia aan het wandelen op het strand aan de westkust van Wales, toen zijn hond plotseling van hem wegrende en op afstand begon te blaffen. Leia doet dit anders nooit en Wilcock kwam direct polshoogte nemen om te kijken wat er aan de hand was.  deed hij anders nooit, dus Wilcock was in de veronderstelling dat er iets mis was.

hond-redt-dolfijn-in-wales

Toen Wilcock bij zijn hond Leai aankwam, vond hij iets dat hij nooit had verwacht. Wilcock zag namelijk een babydolfijn liggen die was aangespoeld en direct hulp nodig had! Gelukkig wist hij wat hij moest doen om de babydolfijn te redden.

Bekijk hieronder de opname die Wilcock maakte. Je ziet onder andere hoe hij de wanhopige babydolfijn weet te redden. Dankzij hond Leia is het diertje nu weer veilig terug in het water en zonder de hulp van zijn hond Leia had Wilcock de dolfijn naar eigen zeggen waarschijnlijk over het hoofd gezien. Wat zijn honden toch geweldige dieren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *