Dit keer zijn we op bezoek gegaan bij dierenarts Erwin van Gijtenbeek. Geen onbekende in ons land op het gebied van dierenvoeding. Erwin heeft een ruime praktijkervaring en heeft meerdere studies gevolgd waaronder de specialisatie in dierenvoeding.

Hij geeft meerdere presentaties door het land om duidelijk te maken wat voeding doet met een dierenlichaam.

In dit interview geeft Erwin van Gijtenbeek zijn mening over vers vlees versus hondenbrokken. Ook geeft hij zijn voorkeur tussen geëxtrudeerde en geperste brokken.

Tot slot in het tweede gedeelte van het interview kom je meer te weten over waarom je wel of niet preventief moet ontwormen en vaccineren/inenten.

Het filmpje heeft wat achtergrond geluid omdat we in de winkel van Erwin van Gijtenbeek zitten. Maar dit mag de pret niet drukken, het is alsnog een informatief interview geworden.

 

1 antwoord
  1. ellis scholtens
    ellis scholtens zegt:

    Hallo, wij krijgen deze week een pup, wat adviseert u voor voeding? Mag een pup ook vers vlees hebben? of is het raadzaam om eerst puppyvoeding/brokken te geven. Als de hond groter is kan ik vers vlees geven maar kun je dan ’s morgens een geperste brok geven en ’s avonds vers vlees of hoeft hij met vers vlees maar 1 maaltijd per dag?

    Groet, Ellis

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *