Deze leuke video wilde ik jullie niet onthouden, een snurkende muis fantastisch! Ooit zoiets gezien?

Hij is inmiddels dik 4.000.000 keer bekeken. De snurkende muis. Het gaat om een hazelaarmuis die in een Engels natuurpark bezig is aan een lekker winterslaapje.

Zouden ze dit bedoelen met het spreekwoord: slapend rijk worden?

1 antwoord
  1. Eve
    Eve zegt:

    Zo grappig vind ik de ‘snurkende muis’ niet. Het klinkt eerder als een muis met ademhalings- of luchtwegproblemen. Ik zou het maar even aan je dierenarts vragen of het echt wel zo grappig is, of dat er mogelijk een medisch probleem aan ten grondslag is (en dat is natuurlijk niet grappig). Misschien zit ik er helemaal naast hoor, maar het klinkt mij nogal astmatisch in de oren.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *