ONTMASKER DE SCHOKKENDE FEITEN & GEVAREN VAN VACCINEREN, 
Waardoor jouw hond de kans loopt op epilepsie, allergie of zels dodelijke gevolgen!

ONDERZOEK TOONT AAN DAT 70% VAN DE EIGENAREN HUN HOND TE VAAK LAAT VACCINEREN!

Een paar vragen van Maurice:

*Heb je wel eens twijfels gehad over het feit dat je jouw hond jaarlijks moet laten vaccineren en dat dit mogelijke bijwerkingen kan veroorzaken zoals allergie, epileptische aanvallen of zelfs dodelijke gevolgen?

*Ben je totaal de weg kwijt tussen alle “adviezen” over vaccinatie wat je beter wel of niet kunt doen?

*
Behoor jij mogelijk tot de 70% die zijn hond te vaak vaccineert en wil je dit voorkomen?

*Of wil je gewoonweg alles te weten komen over wat het beste is voor jouw hond met betrekking tot vaccinatie om een betere gesprekspartner te zijn als je naar de dierenarts gaat? 


Of wil je weten hoe je honderden euro's kunt besparen en voorkomt dat je hond vaccinatieschade oploopt?

Als je een of meerdere van deze vragen met JA hebt beantwoord dan nodig ik je graag uit om verder te lezen. 

Als je verder leest zal ik je uitleggen waarom het slecht is om op de 'automatische piloot jouw hond jaarlijks te laten vaccineren door de dierenarts'. 

"Schuimbekkend lag hij daar op de plavuizen te stuiptrekken en te klappertanden"
Hoi, mijn naam is Maurice en een aantal jaren geleden, was ik net zoals jij. Ik wist weinig tot niks van de negatieve effecten of bijwerkingen van vaccineren bij honden. 

Ik kan me die dag nog goed herinneren... 
Ik kwam thuis van een tussenuur van school, deed de voordeur open en schrok me letterlijk en figuurlijk wezenloos. Achter de voordeur lag onze 3-jarige teckel Kwispel schuimbekkend en klappertandend te stuiptrekken op de harde plavuizen ondergrond.

Het eerste wat ik heb gedaan is hem oppakken en in mijn armen veiligstellen van de harde ondergrond. Vervolgens ben ik zachtjes tegen hem gaan praten en strelen om hem gerust te stellen.
Op zo'n moment voel je je machteloos en fluister je tegen een jonge hond die letterlijk en figuurlijk van de wereld is. 

Gelukkig begon hij na zijn eerste epileptische aanval enigszins bij kennis te komen en waren zijn pupillen nog zo groot als zijn ogen. Op dat moment zag ik zijn staartje heel zachtjes heen en weer gaan, omdat hij eindelijk op mijn stem reageerde... de tranen rolden over mijn wangen. 

Helaas heeft het kort geduurd dat onze Kwispel bij kennis was, want in een tijdsbestek van een kwartier dat hij in mijn armen lag heeft hij daarna nog 2 epileptische aanvallen gehad. 

En geloof mij, dit wil je nooit meemaken! De jaren die daarop volgden kregen we gelukkig eindelijk het "AH-HA" moment.


'SCHOKKENDE FEITEN EN BELANGRIJKE INZICHTEN!'

Wat je gaat lezen kan je als schokkend ervaren. Dat was in iedergeval bij ons het geval toen we ons jaren geleden begonnen te verdiepen in de materie van vaccinatie en het effect van vaccineren op een hondenlichaam ontdekte.

* Wist je dat 70% van de hondeneigenaren hun hond (onbewust) te vaak laat vaccineren terwijl je dit eenvoudig kunt voorkomen door vooraf eenvoudig te meten of het nodig is om je hond te laten vaccineren. 

*Wist je dat wanneer je jouw hond laat vaccineren je hond niet in alle gevallen beschermd is tegen de ziekte waartegen je hem/haar laat vaccineren, zonder dat je het na het vaccineren meet?

Maar dat er ook honden rondlopen die nog nooit gevaccineerd zijn, maar toch antistoffen in hun lichaam hebben?


Honderden uren van graven heeft geleid tot schokkende feiten en belangrijke inzichten die we graag met je delen!

 "Ik ben me gaan verdiepen na dat jaren geleden onze hond direct na de enting een toeval kreeg en schuimbekkend op de grond lag."
- Jan Slagmolen (Dierbewustfan)


Veel van wat we hebben ontdekt staat in tegenstelling tot wat goed is voor de gezondheid van jouw hond. Veel hondenliefhebbers laten hun hond nog steeds jaarlijks vaccineren terwijl dit in veel gevallen overbodig is en je het lichaam onnodig overbodig belast

Wat dacht je van hele gevoelige honden, oudere honden of zieke dieren die heftig kunnen reageren op vaccinaties en je dit liever eerst laat testen, voordat je hem/haar vaccineert?

Wat doe je met vaccineren als je hond mee naar het buitenland gaat, hondenclubs, shows, jachtproeven of tentoonstellingen bezoekt? Of je hond gaat naar een hondenpension? In veel gevallen verplichten ze je om je hond jaarlijks te vaccineren... Maar is dit wel nodig?


En zo zijn er nog meer vragen zoals: Waarom zou ik een pup na vaccinatie laten titeren? Mijn dierenarts zegt dat regelmatig vaccineren nodig is. En het is een hele goede, dus waarom zou ik het niet doen?

Je wilt te allen tijde voorkomen dat je hond op een verkeerde manier wordt gevaccineerd, terwijl dit in de praktijk helaas nog dagelijks gebeurt. 

Dat wil niet zeggen dat je helemaal niet moet vaccineren, maar vaccineren terwijl jouw hond nog antilichamen in het bloed heeft is dus overbodig. 

De bewustwording van 
wanneer en hoevaak je je hond vaccineert is van groot belang voor de gezondheid van jouw hond. Een bijkomend voordeel is dat je dit als hondeneigenaar op jaarbasis zelfs ook nog eens geld zou kunnen besparen.

(Uiteraard mag kostenbesparing niet de reden zijn om niet te vaccineren)

Introductie VAN:
"De Vaccinatie formule"

 

En dat is de reden dat ik samen met Maartje "de Vaccinatie Formule" ben gaan schrijven omdat ik nergens een simpele uitleg kon vinden.
Het kostte ons meer dan een jaar om boeken te lezen, onderzoek te doen, interviews af te nemen met experts en het schrijven van een 'SIMPEL en BEGRIJPBAAR' e-Book over vaccineren. 

Maar onder aan de streep was het ons meer dan waard om dit te schrijven!


De "Vaccinatie Formule": De handleiding waarin je de gevaren, zin en onzin van vaccineren ontdekt. Het is een digitaal boek gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die aan de hand van begrijpelijke taal van A tot Z zal leren hoe je jouw hond het beste kunt laten vaccineren.

Dit e-Book bespaart jou een hoop tijd en energie om alles zelf te moeten uitzoeken. Dit digitale boek is voor zowel beginnende als gevorderde hondenliefhebbers begrijpbaar. 

Wat we miste in de markt is een handleiding waarin op simpele wijze wordt uitgelegd, hoe & wanneer je jouw hond het beste kunt vaccineren. Er wordt veel geroepen op het internet, maar wat klopt er nu en wat niet?

Dit complete programma neemt jou stap voor stap mee aan de hand en leert jou de basis van vaccineren bij honden. De volgende onderdelen worden besproken in 'De Vaccinatie Formule'.

 • Begrijp de principes van vaccineren: hoe, wanneer, waarom? Wat moet je wel en niet doen?

 • Voorkom mogelijke vaccinatieschade bij je hond, meten is weten!

 • Vaccinatierichtlijnen van vandaag de dag en hoe je die kunt toepassen.

 • Wat zijn de voor- en nadelen van vaccineren?

 • Voorkom klachten en kans op ernstige bijwerkingen

 • Hoe en waar kun je meldingen maken van vermoedelijke bijwerkingen

 • Wat doe je met vaccineren als je naar een hondentraining, show, pension of naar het buitenland wilt.

 • Zorg dat je volledig op de hoogte bent, van de nieuwe richtlijnen en voorkom problemen.

"Het rucksichtlose inenten, zonder rekening te houden met reacties en bijwerkingen en daardoor volpompen met medicatie, heeft mijn hond 4 jaar van zijn leven gekost. 
Door alternatieve wegen te bewandelen is hij nu grotendeels klachtenvrij, alleen in ruitijd en met vlooien heeft hij nog klachten. Maar in veel mindere mate."

- Nyncke Lingsma

Ontmasker de 'gevaren, zin en onzin van vaccineren' bij jouw hond.
Koop nu "De Vaccinatie Formule". 

KOOP NU

Vaccineer je hond op maat en weet wat je wel en niet moet doen:

De Vaccinatie Fomule: Dit volledige product is perfect voor elke hondenliefhebber die zijn of haar hond niet overbodig wil vaccineren.

De handleiding

De handleiding is gemaakt voor hondenliefhebbers die in simpele Jip-en-Janneke taal graag de feiten, fabels, de hoe en het waarom over vaccineren leren kennen. Je kan altijd later nog voor het volledige pakket gaan!

 • Het Mega-Book (PDF)
 • HET AUDIOBOOK (MP3)
 • HET VACCINATIE SCHEMA
 • LEVENSLANGE UPDATES 
Koop nu voor €37

Een bericht Van Maurice, Founder Van Dierbewust

Hi Dierbewustfan! Ik ben Maurice Flinterman, founder van Dierbewust. Samen met Maartje Auceps heb ik dit e-Book geschreven. Net als jij, zijn wij net zulke grote dierenliefhebbers. En we weten voor wat voor uitdaging je staat als je het beste wilt kiezen voor jouw hond. Er zijn zoveel keuzes en mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarom willen we je graag tijd, geld en energie besparen door deze informatie in het e-Book samengevat in simpele taal aan je te overhandigen, zodat jouw hond op de juiste manier kan worden behandeld. Je krijgt de beste informatie en al onze ervaringen omschreven in dit e-Book. Dus doe er je voordeel mee! 

30 dagen niet goed, geld terug garantie!

Wat als 'De Vaccinatie Formule' niet voor mij en mijn hond werkt?

Dan is het HELEMAAL GRATIS. Serieus. Ik heb zoiets dat als je geen waarde krijgt uit mijn boek, dat het je dan ook niets hoeft te kosten.


Dit geef je dan binnen 30 dagen aan en je krijgt dan je geld volledig teruggestort, zonder dat we moeilijk doen.

Bestel dus 100% RISICOVRIJ!

Tijd om te bestellen:

Er is geen beter moment om direct actie te ondernemen want je koopt het helemaal risicoloos. En er is geen betere handleiding die jou op de juiste weg kan helpen. Dus neem actie, want jij bent de enige die verantwoording draagt voor het meest dierbare uit jouw leven, je hond(en).

Kies de optie die het beste bij jou past. Zorg dat je het beste voor jouw hond kiest:

De handleiding

Leer de basis

KOOP NU voor €37