kosten vaccinaties honden | inentingen kosten | jaarlijkse kosten vaccinaties

wat kost een titerbepaling kosten hond vaccicheck

Bij Dierbewust proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden van onze lezers. Dit keer kregen we soortgelijke vragen in de trant van: Wat zijn de kosten titerbepaling hond? Wat kost een titerbepaling honden?

Voor de hondenliefhebbers die nog niet weten wat een titerbepaling (Vaccicheck) inhoudt, hebben we het volgende artikel geschreven:

De titerbepaling is in het kort een heel goed alternatief om eerst te meten of jouw hond gevaccineerd dient te worden, dus vaccinatie-advies op maat.

Titerbepaling kosten bij honden

De titerbepaling kosten bij honden verschillen natuurlijk per dierenarts. Elke dierenarts zal voor vaccineren maar ook voor de titerbepaling een eigen tarief hanteren. Daarnaast zijn er ook ‘speciale titerbepaling dagen voor honden’ waarin bijvoorbeeld Dierenarts Tannetje Koning een dag organiseert waar meerdere honden achter elkaar getiterd worden.

Vanwege de ‘massa’ is het voor een dierenarts makkelijker om de kosten per titertest te verlagen.

titerbepaling en de kosten van honden bij een dierenarts

Dit is de reden waarom wij de kosten voor een titerbepaling bij honden voor je op een rij hebben gezet. De kosten voor een titerbepaling verschillen meestal tussen de € 30,- tot € 85,- per hond. Op het moment dat je meerdere honden hebt zullen de prijzen hiervan iets afwijken.

Titerbepaling kosten zeggen niet alles

Staar je niet helemaal blind op de prijs als je jouw hond wilt laten titeren. Sommige dierenartsen zijn nog niet zo bekend met de test waardoor ze de hondeneigenaren elk jaar of elke drie jaar laten terugkomen.

Met andere woorden: houd altijd de prijs/kwaliteit verhouding in de gaten en probeer een dierenarts te kiezen die al langere tijd ervaring heeft.

Voor het gemak hebben wij een lijst opgesteld met dierenartsen die werken met de titerbepaling / vaccicheck, waardoor je in een oogopslag de dierenartsen kunt vinden bij jou in de buurt.

Kosten voor honden met vaccineren

Veel hondenliefhebbers willen het beste voor hun hond. Daarom verdiepen zij zich niet alleen in de kosten voor een titerbepaling maar ook in de kosten voor een vaccinatie bij honden. Om je hierbij te helpen hebben we het volgende artikel voor je geschreven: